dissabte, 25 d’abril del 2009

Certificat per als assistents

Hola!

L'AEC confirma als assistents a les Jornades de Contrainformació que aquestes no donaran crèdits de lliure elecció. Això sí, els participants en un mínim del 80% del programa rebran un certificat d'assistència signat per l'AEC i el Departament de Teoria dels Llenguatges, indicatiu de la participació en l'activitat.
Els interessats/ades en rebre el certificat poden adreçar-se a nosaltres per correu electrònic (aec.uv@hotmail.com) o bé comentar-nos-ho a qualsevol membre de l'AEC el mateix dilluns. Abans de cada conferència, serà necessari signar una fulla d'assistència que ens haureu de demanar, confirmant així la participació en un 80% de les Jornades.

Per altra banda, les persones que hagen de faltar a classe degut a la seua assistència a les conferències i vulguen un justificant per al professor, poden fer servir el mateix procediment que l'esmentat dalt. Això serveix per a les persones que vulguen assistir a tota la programació i també per a aquelles que només hi assistisquen puntualment.
En aquest sentit, hem d'informar-vos que el professorat pertanyent al Departament de Teoria dels Llenguatges està informat sobre l'existència de les Jornades i, en molts casos, s'ha mostrat molt satisfet amb la idea.

Animeu-vos a participar-hi... ens veiem dilluns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada